STUDIO MARAS photography and cinematogrphy_φωτογραφια γαμου_wedding photography _35_ 201702072113

Τι πρέπει να ξέρει ο φωτογράφος για τον γάμο σας;

Η αλήθεια είναι ότι πρίν προχωρήσετε στην διοργάνωση του γάμου σας είναι σίγουρο πρώτα θα είχατε ονειρευτεί το γεγονός. Τέλεια…αυτό που θέλετε μοιραστείτε το με τον φωτογράφο/ κινηματογραφιστή σας γιατί είναι ο μόνος που θα μπορέσει να αποτυπώσει το όνειρό σας. Φροντίστε να μας πείτε τι σας αρέσει ασπρόμαυρες ή έγχρωμες φωτογραφίες, αυθόρμητες ή στημένες πόζες, τι μουσική να έχει το φιλμ σας… Συνεργαστείτε! Είναι σίγουρο ότι αυτό που προτιμάτε μέσα από μια πιο επαγγελματική ματιά θα βγέι πιο άρτιο ,πιο καλαίσθητο και σίγουρα θα σας εκφράζει.

Μην ξεχάσετε να μας ενημερώσετε νωρίτερα για το τι θεωρείτε ότι αξίζει να φωτογραφηθεί & κινηματογραφηθεί την πιο σημαντική μέρα της ζωή σας. Αν υπάρχουν κάποια ενθύμια ή οικογενειακά κειμήλια ,όπως κοσμήματα ή άλλα πολύτιμα αντικείμενα ,καλεσμένοι που ήρθαν από μακριά για να σας τιμήσουν ,έθιμα της περιοχής όπως και διάφορες εκπλήξεις στο χώρο δεξιώσεων ή αλλού ,μια λίστα φίλων και συγγενών που θέλετε οπωσδήποτε να φωτογραφήθητε μαζί… είναι σημαντικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζουμε έτσι ώστε να μπορούμε να προσαρμόσουμε το χρονοδιάγραμμα και τον εξοπλισμό μας προκειμένου να έχουμε το τέλειο αποτέλεσμα.

Βασικό μέλημα σας είναι να ενημερώσετε εγκαίρως όλους τους επαγγελματίες που θα ασχοληθούν με τον γάμος σας (Makeup artist, Κομμωτές/τριες , τον υπεύθυνο στο χώρο δεξίωσης) σχετικά με του χρόνους που θα χρειαστεί ο καθένας και εμείς θα σας προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό χρονοδιάγραμμα που θα σας ταιριάζει και αφού τηρηθεί θα σας βγάλει από το άγχος της ημέρας κάνοντας την ημέρα αυτή ξεχωριστή. Έτσι η καλή διάθεση θα κυριαρχεί με αποτέλεσμα να έχουμε καταπληκτικές εικόνες. Ο συντονισμός είναι απαραίτητος. Σκεφτείτε ότι εμείς θα είμαστε παρόν την μέρα εκείνη περισσότερες ώρες από κάθε άλλον στο γάμο ,έτσι θα μπορούμε να κατευθύνουμε, για να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα. Καθώς δεν θα είστε σε θέση εσείς να το κάνετε. Αφήστε το πάνω μας, απολαύστε την μέρα σας ,ακούστε μας και σίγουρα η τεράστια εμπειρία που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια με πάρα πολλά ζευγάρια εγγυάται ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα!!!!

Tags: No tags