20369204_482902135402959_2051023568924490544_o

Αθανασία

Φωτογραφία… ο καθρέφτης της ζωής…

Λέγομαι Αθανασία και με τον άντρα μου Γιώργο έχουμε την τιμή να κρατάμε μια για πάντα

αυτές τις στιγμές…!!!

Μέσα από εκείνον έκανα πράξη το συναίσθημα αυτό, και έτσι λοιπόν άρχισα να

Καταγράφω Γάμους & Βαπτίσεις ,να ζω από κοντά τις εκφράσεις.. τις κινήσεις… τις στιγμές

τους, που γίνονταν και δικές μου!!!

Διαβαίνοντας λοιπόν αυτόν το δρόμο ,έδωσα, και δίνω την ψυχή μου, ώστε όλοι μαζί

Να δημιουργούμε εκείνες που να ταιριάζουν στο κάθε ζευγάρι μας, να γνωριζόμαστε

να γινόμαστε φίλοι, με μια καταπληκτική χημεία που θα μας ακολουθεί .

Να είναι κομμάτι από εκείνους και όχι από κάτι ξένο…το να είμαστε εκεί, μας

κάνει να νιώθουμε ζωντανοί… χρήσιμοι.. δημιουργικοί!!!

Αθανασία

 

43280910_10215281988235726_4492805081770491904_o

Γιώργος Μάρας

Ποιος είμαι…

Δεν θέλω να σας περιγράψω την αγάπη μου για την φωτογραφία και την κινηματογραφία σαν ένα κατόρθωμα, όπως οι κλασικές ιστορίες που μπορείτε να διαβάσετε παντού ότι “είμαι ο καλύτερος φωτογράφος & κινηματογραφιστής” και ότι “ είμαι δεύτερη γενιά φωτογράφος και έπιασα πρώτη φορά φωτογραφική μηχανή στην ηλικία των 8 και ότι ο πατέρας που ήταν φωτογράφος και με μύησε στα άδυτα μυστικά μονοπάτια της φωτογραφίας … διδάσκοντας μου στο σκοτεινό θάλαμο “πως να βλέπω το φώς” και να το μεταφέρω στο φωτογραφικό χαρτί και… άλλα τέτοια κλισέ! (νομίζω ότι δεν σας ενδιαφέρουν!) Αλλά θα σας πώ ότι με δίδαξε, πώς να έχω μέσα μου, την ανθρωπιά, την αγάπη, την καλαισθησία, την ομορφιά.. ,έτσι ώστε να γίνει βίωμα μου. Το γεγονός αυτό αποτέλεσε μια τεραστία σχολή για εμένα που με έκανε πάνω από όλα καλύτερο άνθρωπο και να μπορώ βλέπω τον κόσμο από εκεί που δεν μπορεί να τον δεί άλλος, με τη διαφορετική ματιά του καλλιτέχνη της ζωής .Έτσι έμαθα πώς να μπορώ να βρώ την ομορφιά όπου και να κοιτάξω, καταγράφοντας μέσα από τον φακό μου όμορφους ανθρώπους με συναισθήματα και όχι άψυχες φιγούρες με ωραία ρούχα και στολίδια. Άρχισα πρώτα με την φωτογραφική καταγραφή των γεγονότων και αργότερα, πειραματίστηκα με την καταγραφή της κινούμενης εικόνας (κινηματογράφηση)

Ούτως ή άλλως, τα φωτογραφικά και κινηματογραφικά μου έργα μιλάνε πιο έντονα από αυτό το απλό κείμενο που διαβάζετε αυτή τη στιγμή, διότι σας μιλούν κατευθείαν στην καρδιά για τα συναισθήματα όπως: η αγάπη, το άγγιγμα, το δάκρυ της χαράς, το σκίρτημα ,το φιλί (σαν την πρώτη φορά), που έχουμε καταφέρει να αποτυπώνουμε όλα αυτά τα χρόνια μαζί με πάρα πολλά ζευγάρια και τις οικογένειες τους.

Νομίζω ότι αυτό που θα θέλατε να σας περιγράψω είναι ότι στο δικό μου γάμο με την Αθανασία βρέθηκα στην ακριβώς ίδια θέση με εσάς. Δεν ήθελα έναν απλό καταγραφέα που να κάνει την καταγραφή του γάμου μου (σαν δουλεία – αγγαρεία) λές και είναι ένας από τους συγγενείς… Ήθελα να ακούσει “τι θέλαμε να πούμε”… Αλλά τελικά δεν άκουσε.

…Αυτό το γεγονός μας έκανε να αλλάξουμε τελείως τον τρόπο προσέγγισης μας και να σκεφτούμε, από την μεριά σας. Οι στιγμές σας είναι μοναδικές και ταυτόχρονος τόσο διαφορετικές από όλους τους άλλους… Θα συμβούν τόσα πολλά καταπληκτικά πράγματα, που αξίζει να καταγραφούν… Έτσι λοιπόν στην βάπτιση του παιδιού μας ακολουθήσαμε τον καινούριο προσανατολισμό μας και είχαμε ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα!! Αντί λοιπόν για αδιάφορες, «φθηνές» φωτογραφίες, ολόιδιες με των άλλων, είχαμε τις καταγραφές που ονειρευόμασταν!!!

Αυτό αποτελεί την εγγύηση μας προς εσάς, επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα σας ακούσουμε δίνοντας ιδιαίτερη βάση στις λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά σας!!

Όταν δεν επεξεργάζομαι φωτογραφίες και film (για άπειρες ώρες στο υπολογιστή) και δεν φωτογραφίζω & κινηματογραφώ, είμαι πατέρας (ενός παιδιού), είμαι σύζυγος , παίζω μουσική, αθλούμαι έντονα ,εξερευνώ την φύση, διαβάζω βιβλία (κυρίως φιλοσοφία), γίνομαι πιο παιδί από ίδιο μου το παιδί, βλέπω ταινίες, συμμετέχω σε έξι συλλόγους, αγαπάω τα ζώα, είμαι φυτοφάγος ,μου αρέσει να ταξιδεύω με οποιοδήποτε μέσο (αεροπλάνο, τραίνο, καράβι, αυτοκίνητο, με τα πόδια και εννοείτε με­­ την φαντασία…)

Δεν ξέρω τι άλλο να σας πώ….

Αυτό όμως που ξέρω σίγουρα είναι ότι αν διαλέξετε ένα φωτογράφο “στην τύχη“, που βγάζει αδιάφορες, «φθηνές» φωτογραφίες, ολόιδιες με των άλλων, θα χάσετε την επένδυση που κάνατε και δεν θα το ξεπεράσετε ποτέ!!

Γιώργος Μάρας

Τζίμης & Μαρίνα_01

Οι σκέψεις μας για την κάθε ιστορία αγάπης…

Νιώθουμε ευγνώμονες για την τιμή που μας κάνατε και μπορέσαμε να καταγράψουμε τις πολύ σημαντικές στιγμές σας, που σας γνωρίσαμε, που κατά κάποιον τρόπο μπήκαμε στην οικογένεια σας. Νιώσαμε τη χαρά, αλλά και το άγχος της ημέρας, την αγωνία αν όλα θα είναι καλά

Με το χέρι μας στον ώμο σας λέγοντας σας ΄όλα πάνε τέλεια…εμείς είμαστε εδώ για σας¨΄

Η πηγαία ανάγκη μας να μαθαίνουμε νέα σας…ότι η οικογένεια σας έγινε μεγαλύτερη με μωρουδιακά…κρέμες..και ξενύχτια…να είμαστε κοντά στα παιδάκια σας,,με το χαμόγελο τους…με τη γκρίνια τους…με το στόμα γεμάτο φαγητά…να περπατούν και να ανακαλύπτουν τον κόσμο!!! Η συγκίνηση είναι μεγάλη…

STUDIO MARAS photography and cinematogrphy_φωτογραφια γαμου_wedding photography _785_ 201809081846

Γυναίκα προς γυναίκα…

Γυναίκα προς γυναίκα….σχέση φιλίας & συμβουλής…

Σημαντικό πολύ να μιλάμε για όλα, για τις απορίες της ημέρας εκείνης ,

αλλά και για τις υπόλοιπες!Μια ανησυχία που έχει μια νύφη πολλές φορές

είναι..’δε βγαίνω ωραία στις φωτογραφίες…δεν έχω φωτογένεια…δεν είναι αυτό το καλό

μου προφίλ….θα σε παιδέψω…’όλα αυτά τα καταννοώ απόλυτα…άλλωστε γυναίκα είμαι

και εγώ, έχει τύχει να έχω τις ίδια σκέψεις & ανησυχίες…όλα αυτά με έκαναν δυνατή

έλαβα τη γνώση…την είδα να πραγματοποιείται ..με το χαμόγελο…την καθοδήγηση…τα αστεία

καταφέρνουμε να βγάζουμε παρέα τη σπίθα που έχει μέσα της…επειδή αυτή η σπίθα

δε μένει κρυμμένη…φτάνει ο άνθρωπος που έχουμε επιλέξει να ξέρει να τη βγάλει στο φώς!!

Να αναπαράγει στιγμές, συναισθήματα,που θα μείνουν για πάντα!!!

STUDIO MARAS photography and cinematogrphy_φωτογραφια γαμου_wedding photography _2117_ 201806021534

Γαμπρέ…

Γαμπρέ…κολώνα του σπιτιού…

Όσο για τον άντρα που επέλεξε να γίνει ευτυχισμένος ,ολοκληρωμένος στα μάτια της

στην καρδιά αυτής της γυναίκας, είμαι φυσικά εκεί να του θυμίζω την παιδικοτητά του

με αστεία,πειράγματα…όμορφες εικόνες…τις στιγμές με τους φίλους του…τα αδέλφια τους γονείς…όταν έρχεται η ώρα να τον ντύσουν γαμπρό να υπάρχει η καθοδήγηση..φυσικά χωρίς να χαλάμε τις αυθόρμητες στιγμές…σημαντικό κάτι που αγαπάει πολύ να καταγραφεί

με την απαιτούμενη σημασία…ώστε να νιώθει ότι όλα γίνονται όπως τα σχεδίαζε..

οι είκονες που θα διαδέχονται η μία την άλλη να αντανακλούν τον δυναμισμό…την υπεροχή…τη σιγουριά

να μαρτυρούν το χιούμορ του…τη σοβαρότητα του…ώστε αυτές οι φωτογραφίες να έχουν

αποτυπώσει την ψυχή του τον χαρακτήρα του!!!

STUDIO MARAS photography and cinematogrphy_φωτογραφια γαμου_wedding photography _6242_ 201806271906

Γάμος λοιπόν !

Γάμος λοιπόν ,με το ζευγάρι μας ευτυχισμένο, γεμάτο χαρά, να φλερτάρει με τις στιγμές,

σε ένα ξεχωριστό μέρος…το μέρος που ήθελαν να βρίσκονται ,νιώθουμε μια παρέα,

που μαζί δημιουργούμε,γελάμε απίστευτα,χημεία μαγική,φιλία και πάνω από όλα εικόνες

συναισθήματα,κινήσεις,αστεία που θα καταγραφούν από τον φακό μας…αλλά πρωτίστως

από την ματιά της ψυχής μας…αναμνήσεις που έλαβαν τη θέση που τους αξίζει στην καρδιά,

και στις φωτογραφίες που θα υπάρχουν για πάντα!!!

STUDIO MARAS photography and cinematogrphy_φωτογραφια γαμου_wedding photography _35_ 201702072113

Τι πρέπει να ξέρει ο φωτογράφος για τον γάμο σας;

Η αλήθεια είναι ότι πρίν προχωρήσετε στην διοργάνωση του γάμου σας είναι σίγουρο πρώτα θα είχατε ονειρευτεί το γεγονός. Τέλεια…αυτό που θέλετε μοιραστείτε το με τον φωτογράφο/ κινηματογραφιστή σας γιατί είναι ο μόνος που θα μπορέσει να αποτυπώσει το όνειρό σας. Φροντίστε να μας πείτε τι σας αρέσει ασπρόμαυρες ή έγχρωμες φωτογραφίες, αυθόρμητες ή στημένες πόζες, τι μουσική να έχει το φιλμ σας… Συνεργαστείτε! Είναι σίγουρο ότι αυτό που προτιμάτε μέσα από μια πιο επαγγελματική ματιά θα βγέι πιο άρτιο ,πιο καλαίσθητο και σίγουρα θα σας εκφράζει.

Μην ξεχάσετε να μας ενημερώσετε νωρίτερα για το τι θεωρείτε ότι αξίζει να φωτογραφηθεί & κινηματογραφηθεί την πιο σημαντική μέρα της ζωή σας. Αν υπάρχουν κάποια ενθύμια ή οικογενειακά κειμήλια ,όπως κοσμήματα ή άλλα πολύτιμα αντικείμενα ,καλεσμένοι που ήρθαν από μακριά για να σας τιμήσουν ,έθιμα της περιοχής όπως και διάφορες εκπλήξεις στο χώρο δεξιώσεων ή αλλού ,μια λίστα φίλων και συγγενών που θέλετε οπωσδήποτε να φωτογραφήθητε μαζί… είναι σημαντικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζουμε έτσι ώστε να μπορούμε να προσαρμόσουμε το χρονοδιάγραμμα και τον εξοπλισμό μας προκειμένου να έχουμε το τέλειο αποτέλεσμα.

Βασικό μέλημα σας είναι να ενημερώσετε εγκαίρως όλους τους επαγγελματίες που θα ασχοληθούν με τον γάμος σας (Makeup artist, Κομμωτές/τριες , τον υπεύθυνο στο χώρο δεξίωσης) σχετικά με του χρόνους που θα χρειαστεί ο καθένας και εμείς θα σας προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό χρονοδιάγραμμα που θα σας ταιριάζει και αφού τηρηθεί θα σας βγάλει από το άγχος της ημέρας κάνοντας την ημέρα αυτή ξεχωριστή. Έτσι η καλή διάθεση θα κυριαρχεί με αποτέλεσμα να έχουμε καταπληκτικές εικόνες. Ο συντονισμός είναι απαραίτητος. Σκεφτείτε ότι εμείς θα είμαστε παρόν την μέρα εκείνη περισσότερες ώρες από κάθε άλλον στο γάμο ,έτσι θα μπορούμε να κατευθύνουμε, για να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα. Καθώς δεν θα είστε σε θέση εσείς να το κάνετε. Αφήστε το πάνω μας, απολαύστε την μέρα σας ,ακούστε μας και σίγουρα η τεράστια εμπειρία που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια με πάρα πολλά ζευγάρια εγγυάται ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα!!!!

STUDIO MARAS photography and cinematogrphy_φωτογραφια γαμου_wedding photography _69_ 201608291859

Γιατί είναι απαραίτητο το ραντεβού με τον φωτογράφο σας;

Επειδή είστε προσωπικότητα, δεν είστε αντικείμενο… επειδή έχετε όνειρα για αυτή την ημέρα. Έχετε ξοδέψει αρκετές ώρες για να σχεδιάσετε και να τα ταχτοποιήσετε μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια…

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ,που θα μείνουν  τελικά όλα αυτά;

Μα φυσικά θα μείνουν βαθιά ριζωμένα μέσα στην ψυχή σας, σαν μνήμες από ένα χαρούμενο γεγονός, με όμορφα συναισθήματα. Με το πέρασμα του χρόνου όμως οι μνήμες αυτές θα αρχίζουν να ξεθωριάζουν, να σβήνουνε σιγά ,σιγά… Εμείς όμως δεσμευόμαστε ότι  θα είμαστε εκεί, βοηθώντας να καταγράψουμε τις αναμνήσεις σας για πάντα!!!

Αυτός είναι ο ξεχωριστός λόγος που πρέπει να έρθετε σε επαφή μαζί μας, διότι εμείς δεν καταγράφουμε απλά μόνο  μια πόζα ,ένα ωραίο μακιγιάζ , ένα στολισμό σε Ναό , χώρους δεξίωσης, λεπτομέρειες της διακόσμησης, μια μπομπονιέρα, ένα άψυχο αλλά όμορφο κουστούμι , ένα άψυχο αλλά όμορφο  νυφικό…. αλλά τους ανθρώπους που βρίσκονται μέσα σε αυτά και τους δίνουν λόγο ύπαρξης !!!

Όσο όμως και αν βοηθούν όλα αυτά, δεν αποτελούν ούτε καν προϋπόθεση για εντυπωσιακά όμορφες, διαφορετικές φωτογραφίες  που καταγράφουν τον χαρακτήρα σας το χαμόγελο της ψύχη σας  ,την αγάπη που υπάρχει μεταξύ σας , την ζεστασιά που υπάρχει στην οικογένεια σας , τους φίλους που δεν κρύφτηκαν, για να μην φανεί η συγκίνηση τους! Όλες εκείνες τις μαγικές στιγμές, τα βλέμματα, τα νοήματα, οι κινήσεις, τα χέρια που κρατιούνται, το άγγιγμα ,το φιλί σαν να το γεύεστε για πρώτη φορά, τα συναισθήματα που φωνάζουν πιο δυνατά,… για όλα αυτά που έχουν πραγματική αξία για εσάς…!!

Είμαστε  άνθρωποι, που θα τους ανοίξετε διάπλατα την πόρτα του σπιτιού σας ,θα τους εμπιστευτείτε τα πιο πολύτιμα πράγματα σας και τις πιο ιδιωτικές στιγμές σας. Θα είναι οι προσωπικοί “ψυχολόγοι” που γνωρίζουν, πώς να είναι τόσο διακριτικά δίπλα σας ώστε να σας βοηθήσουν να αποβάλετε το αχός σας, επιτυγχάνοντας έτσι την ομαλότητα όλης της ημέρας.

Γι’αυτό ο στόχος μας είναι να ακούσουμε με τα “αυτιά της ψυχή μας”, για οτιδήποτε έχετε να μας πείτε, να σας γνωρίσουμε και να μας γνωρίσετε, ώστε το δέσιμο μεταξύ μας να είναι ο φάρος που θα σηματοδότηση την απογείωση του αποτελέσματος από καταπληκτικές φωτογραφικές & κινηματογραφικές στιγμές σε μια βαθιά φίλια!!! Θα σας  συντροφεύουμε την μέρα εκείνη περισσότερες ώρες από κάθε άλλον στο γάμο κατευθύνοντας έτσι ώστε να έχουμε εμείς το άγχος για να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα όσο καλύτερα γίνεται.

Αυτό είναι για μας η μικρή στιγμή ικανοποίησης, ότι δεν αφήσαμε μια μοναδική στιγμή να χαθεί. Γιατί υπάρχουν στιγμές, ανάμεσα στις στιγμές που είναι μαγικές και αξίζει να μένουν για πάντα. Είναι η μεγάλη χαρά μας να ψάχνουμε πίσω από τις προφανείς εικόνες. Αυτή είναι η μαγεία της φωτογραφίας και της κινηματογραφίας!!

The Best Dating Methods on the Internet

When it comes to hookup dating, there are few things that make women more attracted to men than a hookup messaging app. A dating app that hooks up your friends to each other can really give you the best chance at getting more dates than you ever thought were possible.

Why do we like chat-ups so much? Chat-ups is an online dating application where you can hookup with women who have a similar interest as you. It’s not just the most popular dating site on the Internet it’s also very convenient.

There are free hookups for singles, but there are also plenty of sites that charge you money. We’ve found that free hookups are only good for casual encounters. Why not try to get as many dates as possible?

If you want to hook up with women who have like interests as you, a free chat can really help. This is one of the best ways to get started. But if you just want to meet new people and get to know one another, an app might be more convenient for you. Let’s take a closer look at each type of dating app.

Chatting – Most chat-ups are free for singles, but sometimes you’ll need to pay a monthly fee. It costs less than you might think and you can find tons of singles using it. There are chat rooms for everyone, from straight guys to gay guys, and for women in different types of relationships.

Chatting websites – If you want to use a free-chat-up site for singles but not pay anything, there are some sites that can actually let you do so. It’s also a great way to start dating because you won’t have to spend any money, you’ll have no pressure, and you’ll get to meet plenty of potential dates.

Mobile apps – Some apps are free for all singles, while others are a subscription fee. Most of these sites only allow a limited amount of text messages or you will have to pay to chat. These can be fun because it allows you to be able to keep track of your activity.

There are many other free or paid hookups on the Internet. Just be sure to check out all the options before choosing one. Make sure to do your homework first before committing yourself.

Singles should always be cautious about who they meet. They don’t necessarily have to meet in person to get a date, but when meeting them online make sure to keep your guard up and keep a few things in mind.

A single person should never feel intimidated by the anonymity that comes with chatting with singles online. That being said, it can be a good idea to be wary of a single person you meet on chat. who seems to be looking for a relationship?

A lot of people’s profiles have pictures of themselves and a profile will include what they do, how they’re related to you, their age, and height, and other details. Make sure to look closely at this information before you consider meeting them.

When you’re meeting someone on a dating site, ask questions about that person. Ask him or her questions about his or her life and ask how long he or she’s been out of a relationship and if they are still interested. Even if a person has a good profile, they may have nothing to hide