Εκτυπώσεις σε High Quality photo paper

Ένα τέλειο δώρο για τους αγαπημένους σας. Οι πλαισιωμένες ή πλαστικοποιημένες εκτυπώσεις μας είναι εύκολο να τοποθετηθούν στον τοίχο.

Εξώφυλλα για άλμπουμ

Δημιουργήστε μοναδικά, χειροποίητα ψηφιακά άλμπουμ γάμου, βάπτισης ή όποιας άλλης περίστασης. Διαλέξτε ανάμεσα σε πανέμορφα μοντέρνα σχέδια και υλικά εξωφύλλων. Συνδυάστε τεχνικές και υλικά και δώστε στα άλμπουμς των πελατών σας μοναδικό φινίρισμα. Αναβαθμίστε το αποτέλεμα της δουλειάς σας με την άψογη παρουσίαση, μοντέρνα αισθητική και υψηλή αντοχή των άλμπουμ που σας προσφέρουμε..

Εκτυπώσεις σε καμβά

Μια μοναδική διακόσμηση για το διαμέρισμά σας. Η εικόνα εκτείνεται στις πλευρές του καμβά και καθιστά την φωτογραφία εκπληκτική στον τοίχο!

πίνακας σε καμβά με οικογενειακές φωτογραφίες

Design & dev

2020

Design & dev

2020

Frame

Με Κορνίζα ή Χωρίς;

Εφόσον επιθυμείτε να καδράρουμε τα έργα σας υπάρχουν άπειρες επιλογές,και συνδυασμοί

Εκτυπώσεις σε Kapa-Fix

Εκτύπωση φωτογραφικού χαρτιού υψηλής ποιότητας και επικόλληση σε kapa-fix. Μπορείτε να τυπώσετε στο πιο μοντέρνο υλικό της αγοράς την αγαπημένη σας φωτογραφία, από την εκδρομή σας, τον γάμο σας, τις διακοπές σας ή το αγαπημένο σας θέμα.

Design & dev

2020

Design & dev

2020

P7007_3LeukaAloga

Παραβάν Δική σας φωτογραφία

Εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης σε 100 % βαμβακερό καμβά. Διαθέσιμα σε τελαρωμένο καμβά ή καμβά εφαρμοσμένο σε ξύλινη επιφάνεια.

Metal Prints

Με πολύ μεγάλη ποικιλία μεγεθών αλλά και έτοιμων σχημάτων δίνουν λύση σε οποιαδήποτε δημιουργική ανάγκη, για οποιονδήποτε χώρο.

kapakoto-metaliko-kouti-2

Design & dev

2020

Design & dev

2020

ektypvsh-fvtografias-koypa-prosfora

Κούπες με τις Φωτογραφίες σας

Εκτυπώστε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες σε κούπα & απολαύστε το ρόφημα σας "παρέα" με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Με άριστη ευκρίνεια, μεγάλη αντοχή στο χρόνο & σε πολλά σχέδια & χρώματα,